Mets Montage

BOSTADSRÄTTSFÖRENING OCH SAMFÄLLIGHET


Slitna garageportar kan medföra höga jourkostnader när boende behöver hjälp att komma in i sina garage.


Ofta är det dessutom vipportar vilket är väldigt besvärligt i vinterklimat där det bildas iskant utanför porten som öppnas utåt. Med motordriven takskjutport sitter man kvar i bilen och öppnar sin port med fjärrkontroll. Nya moderna portar i en bostadsrättsförening kan vara en god investering då det höjer helhetsintrycket för hela föreningen och garageinnehavaren kommer givetvis att uppleva en betydligt bättre funktionalitet.

Jourkostnader när boende ringer fastighetsskötare för hjälp att öppna portar som krånglar kan i många fall vara anledning nog.
Att byta portar i en bostadsrättsförening kräver bra framförhållning, noggrann planering och tydlig information för att orsaka minsta möjliga besvär för boende och garageinnehavare. Vi hjälper styrelsen genom hela processen och tar ansvar för information och avisering.

 
 
 
 

Våra portar

Vi hjälper föreningar och företag att byta ut gamla garageportar mot nya och moderna. Tack vare vår långa erfarenhet av och bred kompetens inom montering av portar, lastbryggor och grindstyrningar blir våra kunder nöjda.


Vi har ett brett utbud av portar. Ta en titt!

Stort värde för medlemmarna